Gå til hovedinnhold Gå til søk

Fosterhjem Helgeland

Vår tjeneste skal rekruttere, kurse og veilede foster- og beredskapshjem på Helgeland. Hensikt er å sikre nærhet til nyetablerte fosterhjem, og bedre oppfølging til alle parter.

Fosterhjem Helgeland steder

Fosterhjem Helgeland ønsker å rekruttere foster- og beredskapshjem i hele regionen gjennom en tett og god prosess med kartlegging og samtaler. Vi vil også tilby en kursrekke til de som er interessert og aktuell for videre vurdering som fosterhjem og beredskapshjem.

Alle fosterhjem vil få veiledning og oppfølging når de er ferdig med kurset og fått tildelt fosterbarn. Gjennom informasjon, opplæring og samtaler, hjelper vi deg og din familie til å finne ut om dere vil og kan bli fosterhjem.

Våre ansatte

Synnøve Restad Marthinsen

Leder og Fosterhjemsrådgiver

Synnøve er utdannet Klinisk barnevernspedagog innenfor tema barn og unges psykiske helse. Hun har erfaring fra barnevernsarbeid, og har jobbet i 12 år ved BUP, i tillegg til å ha vært medeier i et privat foretak i fire år.

Mye av hennes arbeid har bestått i veiledning av fosterhjem, samt fokus på relasjons- og tilknytningsproblematikk. Hun er sertifisert cos-veileder, og har deltatt på kurslederopplæring i Traume Bevisst Omsorg for fosterforeldre(TBO-F).

Telefon: +47 952 54 177
E-post:
synnove@fosterhjemhelgeland.no

Mai Britt Aune Aakre

Fosterhjemsrådgiver

Mai Britt er utdannet Barnehagelærer og har lang erfaring fra å jobbe i barnehage som Pedagogisk Leder, hvor mye av jobben har også vært tilrettelegging og veiledning for barn og familie med spesialpedagogiske utfordringer.

Hun har videreutdanning i pedagogisk veiledning, foreldreveiledning ICDP og Dialogisk familie- og nettverkspraksis «Ringer i vann». Mai Britt har vært «Barnets Talsperson» i mange år for Fylkesnemnda. Hun er sertifisert cos-veileder, og har deltatt på kurslederopplæring i Traume Bevisst Omsorg for fosterforeldre(TBO-F).

Telefon: +47 952 53 601
E-post: mai.britt@fosterhjemhelgeland.no

Lena Leite

Fosterhjemsrådgiver

Lena er utdannet sykepleier og har videreutdanning i par og familieterapi.
Hun har jobbet i barneverntjenesten de siste 7 årene. Før dette har hun jobbet som beredskapshjem over en periode på 4 år.

Mye av hennes arbeid har bestått av å veilede familier i utfordrende situasjoner.
Lena har i sitt arbeide fulgt opp både fosterbarn, fosterforeldre og biologiske foreldre. Hun er sertifisert cos-veileder, og har deltatt på kurslederopplæring i Traume Bevisst Omsorg for fosterforeldre(TBO-F).

Telefon: +47 952 53 615
E-post: lena@fosterhjemhelgeland.no

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.