Gå til hovedinnhold Gå til søk

Fosterhjem Helgeland

Vår tjeneste skal rekruttere, kurse og veilede foster- og beredskapshjem på Helgeland. Hensikt er å sikre nærhet til nyetablerte fosterhjem, og bedre oppfølging til alle parter.

Fosterhjem Helgeland steder

Fosterhjem Helgeland ønsker å rekruttere foster- og beredskapshjem i hele regionen gjennom en tett og god prosess med kartlegging og samtaler. Vi vil også tilby en kursrekke til de som er interessert og aktuell for videre vurdering som fosterhjem og beredskapshjem.

Alle fosterhjem vil få veiledning og oppfølging når de er ferdig med kurset og fått tildelt fosterbarn. Gjennom informasjon, opplæring og samtaler, hjelper vi deg og din familie til å finne ut om dere vil og kan bli fosterhjem.

Våre ansatte

Synnøve Restad Marthinsen

Leder og Fosterhjemsrådgiver

Synnøve er utdannet Klinisk barnevernspedagog innenfor tema barn og unges psykiske helse. Hun har erfaring fra barnevernsarbeid, og har jobbet i 12 år ved BUP, i tillegg til å ha vært medeier i et privat foretak i fire år.

Mye av hennes arbeid har bestått i veiledning av fosterhjem, samt fokus på relasjons- og tilknytningsproblematikk. Synnøve er sertifisert COS-veileder.

Telefon: +47 952 54 177
E-post:
synnove@fosterhjemhelgeland.no

Mai Britt Aune Aakre

Fosterhjemsrådgiver

Mai Britt er utdannet Barnehagelærer og har lang erfaring fra å jobbe i barnehage som Pedagogisk Leder, hvor mye av jobben har også vært tilrettelegging og veiledning for barn og familie med spesialpedagogiske utfordringer.

Hun har videreutdanning i pedagogisk veiledning, foreldreveiledning ICDP og Dialogisk familie- og nettverkspraksis «Ringer i vann». Mai Britt har vært «Barnets Talsperson» i mange år for Fylkesnemnda. Hun er også sertifisert COS-veileder.

Telefon: +47 952 53 601
E-post: mai.britt@fosterhjemhelgeland.no

Lena Leite

Fosterhjemsrådgiver

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.