Om oss

Våre ansatte

Mob: 952 53 601
E-post: eileen@fosterhjemhelgeland.no

Utdannet sosionom, med videreutdanning innen helse. Er sertifisert COS-veileder. Har erfaring fra barnevernsarbeid, forskning innen samme fagfelt, i tillegg til erfaring innen helse og annet prosjektarbeid.

Har over flere år jobbet som konsulent og fagleder i kommunal barneverntjeneste, samt miljøterapeut på ungdomsinstitusjon. Mye og bred erfaring med mennesker i utfordrende og sårbare situasjoner innen ulike fagfelt.

Mob: 952 54 177
E-post: synnove@fosterhjemhelgeland.no

Utdannet Klinisk barnevernspedagog innenfor tema barn og unges psykiske helse. Har erfaring fra barnevernsarbeid, og har jobbet i 12 år ved BUP, i tillegg til å ha vært medeier i et privat foretak i fire år.

Mye av arbeidet har bestått i veiledning av fosterhjem, samt fokus på relasjons- og tilknytningsproblematikk. Er sertifisert COS-veileder.

Teo er vår trofaste medarbeider, og ekspert på trygghet og omsorg. Han har et bankende hjerte for barn som trenger litt ekstra støtte og kjærlighet.

Teo er en allsidig kar; han liker både prinsesse- og sjørøverlek, samt å hoppe i senga. Han elsker lek og kos, og sover godt om natta i armkroken til alle barn. Veldig glad i vafler. Men han er en liten luring, så pass godt på søtsakene.

Skroll til toppen
Rull til toppen