Om oss

Våre ansatte

Synnøve Restad Marthinsen

Mob: 952 54 177
E-post: synnove@fosterhjemhelgeland.no

Utdannet Klinisk barnevernspedagog innenfor tema barn og unges psykiske helse. Har erfaring fra barnevernsarbeid, og har jobbet i 12 år ved BUP, i tillegg til å ha vært medeier i et privat foretak i fire år.

Mye av arbeidet har bestått i veiledning av fosterhjem, samt fokus på relasjons- og tilknytningsproblematikk. Er sertifisert COS-veileder.

Eileen Cathrine Ravdal

Mob: 952 53 601
E-post: eileen@fosterhjemhelgeland.no

Utdannet sosionom, med videreutdanning innen helse. Er sertifisert COS-veileder. Har erfaring fra barnevernsarbeid, forskning innen samme fagfelt, i tillegg til erfaring innen helse og annet prosjektarbeid.

Har over flere år jobbet som konsulent og fagleder i kommunal barneverntjeneste, samt miljøterapeut på ungdomsinstitusjon. Mye og bred erfaring med mennesker i utfordrende og sårbare situasjoner innen ulike fagfelt.

Teo er vår trofaste medarbeider, og ekspert på trygghet og omsorg. Han har et bankende hjerte for barn som trenger litt ekstra støtte og kjærlighet.

Teo er en allsidig kar; han liker både prinsesse- og sjørøverlek, samt å hoppe i senga. Han elsker lek og kos, og sover godt om natta i armkroken til alle barn. Veldig glad i vafler. Men han er en liten luring, så pass godt på søtsakene.

Rull til toppen