Beskrivelse av barn som trenger fosterhjem

Jonas

Snart 15 år
Jonas er en gutt som liker å være sammen med voksne. Han er en praktisk gutt som er glad i å jobbe med hendene. Jonas setter pris på å være i aktivitet, men trenger noen som hjelper han å komme i gang. Han er glad i motorsport som firhjuling, scooter og båt. Jonas liker og å mekke og skru på motorer. Han blir beskrevet som en praktiker.

Jonas liker å holde på med dyr, han har litt erfaring fra å jobbe på gård. Han har også jobbet litt i matbutikk.

Hva slags fosterhjem trenger Jonas?
Han trenger et hjem som består av to voksne. Jonas trenger tålmodige fosterforeldre som har gode rutiner og struktur i hverdagen. Det vil bli behov for oppfølging i forhold til skolearbeidet, samt av sosiale aktiviteter en tid fremover. Fosterhjemmet bør ligge i nærheten av videregående skole og offentlig helsetilbud.

Samvær
Det skal være samvær med biologisk familie etter plassering i fosterhjem.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, hvis dere tenker at Jonas er en gutt som kan passe inn i livet deres.

Tina

1 2 år
Tina er 12 år. Trenger omsorgsfulle voksne som har tid til henne og kan hjelpe henne i sosiale sammenhenger. Hun velger å være alene, mer enn å oppsøke venner.

Liker å lage mat, liker baking. Liker veldig godt å tegne. Tina tilfredsstiller gjerne andre, men trenger å øve seg på å sette grenser for seg selv og ha egne meninger.

Liker ikke å være ute eller ha uteklær på. Her kan en møte litt motstand. Sliter med hukommelse og enkelte skolefag. Tina er omsorgsfull. Liker å spille spill, lese og å høre på musikk.

Mats

Snart 10 år
Mats er en gutt som liker å være sammen med andre barn og voksne og viser omsorg for de rundt seg. Han liker å være i aktivitet på fritiden, gjerne sammen med andre barn. Mats vet ikke hvilken aktivitet han ønsker seg, for han har ikke fått hjelp til å finne ut av dette. Han liker godt å spille dataspill, men vil gjerne finne på aktiviteter som å være i bassenget og dra på turer.

Hva slags fosterhjem trenger Mats?
Mats trenger et hjem som består av to voksne, som er tålmodige og som kan sette grenser. Det kan gjerne være eldre søsken i familien, som Mats kan se opp til. Mats vil trenge fosterforeldre som kan gi han støtte og omsorg, og samtidig utfordre han med aktiviteter og følge han opp i forhold til skolearbeid.

Samvær
Mats vil komme til å ha kontakt med sine foreldre og besteforeldre som ønsker han alt godt.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, hvis dere tenker at Mats er en gutt som kan passe inn i livet deres.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon

Rull til toppen