Beskrivelse av barn som trenger fosterhjem

Martin

3 år
Martin er lett å bli kjent med og er en sjarmerende gutt som er lett å bli glad i. Martin er en gutt på 3 år som har behov for et hjem med trygghet, forutsigbarhet og masse kjærlighet. Martin er et barn som fort føyer seg, har liten egenvilje og krever derfor voksne som har tid til å bygge tillit og veilede han i hverdagen. Martin liker å leke med andre barn og trenger ofte et fang å kose i.

Liv

15 år
Liv er ei sjarmerende jente som er lett å prate med, og hun er ærlig, direkte og hardtarbeidende.
Liv på 15 år er ei jente som har behov for et hjem som er trygt og forutsigbart. Hun trenger at fosterforeldre har tid til å lytte og har tydelige rammer. Liv trenger veiledning fra voksne for å sette seg mål og veiledning i jobben for å nå disse målene. Hun har utfordringer som krever trygge, tydelige og tålmodige voksne. Livs interesser er først og fremst vennene sine.

Isabella

16 år
Isabelle er sosial og omsorgsfull.
Isabelle er 16 år og går første året på videregående skole. Hun trenger et hjem med trygge voksne som hun kan tilbringe tid og snakke med. Isabelle har behov for hjelp og veiledning slik at hun får etablert gode og varige vennskap og hjelp til å håndtere konflikter. Hun trenger gode, varme voksne som kan hjelpe henne til å bli selvstendig, slik at hun mestrer overgangen til å bo for seg selv når tiden er inne for det.

Maja

1 1 år
Maja har mange gode refleksjoner og trenger voksne som er sensitive for hennes følelser og behov.
Maja er ei jente på 11 som har behov for et hjem som kan veilede henne i hverdagen å gi henne masse kjærlighet. Hun har behov for tett oppfølging av en voksenperson som er tålmodig og tillitsfull. Maja er glad i mange forskjellige fritidsaktiviteter. Hun trenger voksne som har henne i hjertet og ser henne og alle hennes styrker. Maja er lett å bli kjent med, hun har mange tanker og mange spørsmål.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon

Rull til toppen