Beskrivelse av barn som trenger fosterhjem

Susanne

14 år
Susanne er 14 år. Hun trenger omsorgsfulle voksne som gir varme og forståelse, samtidig som de har klare rammer og regler for henne. Trenger tydelige voksne, som forklarer hvorfor de gjør som de gjør.

Hvis det skal være andre barn i hjemmet bør dette være mindre barn. Etter å ha hatt det veldig strengt tidligere så kan hun teste hun grenser og gjemme seg bak venner, som baner vei for henne.

Liker å sminke seg og interessert i mote og farging av hår. Vil gjerne bli frisør. Humoristisk, liker å være sammen med andre som viser sensitivitet overfor henne. Er omsorgsfull, men kan krysse andres grenser. Kan være usikker, men viser også styrke.

Tina

1 2 år
Tina er 12 år. Trenger omsorgsfulle voksne som har tid til henne og kan hjelpe henne i sosiale sammenhenger. Hun velger å være alene, mer enn å oppsøke venner.

Liker å lage mat, liker baking. Liker veldig godt å tegne. Tina tilfredsstiller gjerne andre, men trenger å øve seg på å sette grenser for seg selv og ha egne meninger.

Liker ikke å være ute eller ha uteklær på. Her kan en møte litt motstand. Sliter med hukommelse og enkelte skolefag. Tina er omsorgsfull. Liker å spille spill, lese og å høre på musikk.

Turid

10 år
Turid er 10 år. Hun en fornøyd jente, men viser lite andre følelser enn å være glad. Trenger hjelp av sensitive voksne til å utrykke andre følelser.

Turid trenger omsorgsfulle voksne, og kan gjerne bo i en familie med andre barn. Leker godt med andre og liker å spille spill. Snakker og forteller mye og krever den voksnes oppmerksomhet.

Er glad i når ting skjer rundt henne, og er glad i dyr. Hun er ei sosial og skoleflink jente.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon

Rull til toppen